Software

Structuur

De software helpt je om structuur te brengen in je gesprek of vergadering. Het helpt je ook bij het onthouden van bespreekpunten en acties. Projecten en processen worden overzichtelijk.

Agenda

De software helpt je met het samenstellen van de agenda. Je hebt meteen de structuur voor het verslag.
Je verstuurt vanuit de software alle vergaderstukken naar de deelnemers.

Verslagen

Met een druk op de knop verzend je de gespreksnotities en verslagen naar wie jij wilt. Wil je iemand alleen informeren op hoofdlijnen en een ander alle details geven? Geen moeite!

Acties

Wie wat gaat doen en wanneer, registreer je één keer bij het gesprek of bij de vergadering. Daarna kun je via de software opvragen wat ieder moet doen vanuit een vergadering of voor alle projecten en vergaderingen.

Samenwerken

Via de software houd je het overzicht welke acties er nodig zijn. Werk je in een team? Dan krijgt het hele team via de software inzicht in wie wat moet doen en wanneer.

Webbased

Waar je ook bent – op je werk, bij een klant, thuis, in het café of in de trein – via internet kan je bij al je informatie. Of nu je werkt op pc, laptop, tablet, of smartphone, de software past zich aan.

Maatwerk

Wij kunnen de software passend maken voor jouw organisatie en naar jouw wensen. Ook kunnen we op je verzoek extra software maken. We gaan graag met je in overleg.